Om Blue Elephant

Vår historie

I 36 år har The Blue Elephant Group spilt en stor rolle i å promotere det thailandske kjøkkenet gjennom sine verdensberømte restauranter.

Blue Elephants master chef og grunnlegger av The Blue Elephant Group, Nooror Somany-Steppe er anerkjent som en ledende ambassadør for det thailandske kjøkken helt siden den første Blue Elephant-restauranten åpnet dørene i Brüssel i 1980. Som en pioneer innen thailandsk mat i Europa, vokste bedriften fort og åpnet hovedkontor i Bangkok for å kunne administrere og forsyne restaurantene med ferske thailandske ingredienser.

Etter åpningen av flere Blue Elephant restauranter og lanseringen av deres indiske merke « La Porte des Indes» begynte de med kokkeskoler og utviklingen av serien Royal Thai-produkter.

 

 

Som en av de fem beste thai-kokkene i Thailand er Chef Nooror alltid på leting etter de beste lokale råvarene, og derfor brukes blant annet råvarer fra the Royal Project Foundation.

The Blue Elephant Group eier to produksjonsenheter som er The FINE FOOD CATERING I Brüssel som tilbyr avkjølte og frossene ferdig-mat og matservice samt flymat, og The BLUE SPICE i Bangkok som produserer Thai Premium Grocery Line and Food Solutions.

Begge produksjonsenheten jobber sammen for å eksportere produktene sine i mer enn 30 land verden over.

Her i Norge er produktene tilgjengelig hos Meny.