Blue Elephant gul currykit med and

Matlagningstid: 15 minutter eller mindre
Antall porsjoner: 2

Du trenger:

  • 200 g oppdelt andebryst, stekt eller grillet
  • 4 Cherry-tomater
  • 100 g ananas
  • 250 ml vann
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ts sukker

Valgfritt:

  • Lychee, hermetisk
  • Druer

Chef Nooror’s kokketips:

Bruk restemat! Bruk resten fra søndagssteiken, og bruk gjerne and, lam, svin eller storfe.

Slik lager du Duck Red Curry:

  1. Hell over Coconut Cream Powder i en liten kjele og tilsett 500ml kokende vann. La det oppløse seg opp og varm det til kokepunktet.
  2. Del cherry-tomatene i to, del opp ananas i kuber og del opp andebrystet.
  3. Varm opp 1 ss nøytral olje i en kjele.
  4. Tilsett Coconut Cream og kok opp.
  5. Tilsett andebryst og de grønnsakene og frukten du ønsker og bruke, samt de tørkede krydderne.
  6. Smak til med Thai Premium Fish Sauce og sukker. Husk at hvis du bruker hermetisert frukt er den allerede søt, så da er det ekstra viktig å smake seg frem når det kommer til sukker.
  7. La det småkoke til alt er varmt.

Server rykende varm med Blue Elephant jasmin ris.