Blue Elephant curry kit massaman

Matlagningstid: 25 minutter eller mindre
Antall porsjoner: 2

Du trenger:

  • 200 g lam eller storfe kjøtt, oppdelt i terninger
  • 1 medium stor potet eller søtpotet
  • 250 ml vann
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts sukker

Valgfritt:

  • Finhakket usaltede peanøtter
  • 1 kanelstang

Slik lager du Blue Elephant curry kit massaman:

  1. Hell over Coconut Cream Powder i en liten kjele og tilsett 500ml kokende vann. La det løse seg opp og sett til side.
  2. Del kjøttet i medium store kuber, og skrell poteten..
  3. Varm opp 1 ts nøytal olje i en stekepanne.
  4. Brun kjøttet og potetene på høy varme mens du snur bitene ofte. Når de er gylne på utsiden tar du kjelen av varmen.
  5. Varm 1 ts. nøytral olje I en kjele.
  6. Tilsett Massaman Curry Paste og stek det til aromaene utvikles, så senker du varmen.
  7. Tilsett Coconut Cream og kok opp.
  8. Tilsett kjøttet og potetene med det tørkede krydderet.
  9. Smak til med Thai Premium Fish Sauce og sukker.
  10. La det småkoke i 10-15 minutter til det er gjennomkokt og mørt.
    • Husk at koketiden må tilpasset utifra hvilken type kjøtt du bruker.
  11. Om du ønsker så tilsetter du lime og peanøtter nå på slutten av koketiden.

Server rykende varm med Blue Elephant jasmin ris.