Blue Elephant Phad Thai kit

Matlagningstid: 15 minutter eller mindre
Antall porsjoner: 2

Du trenger:

  • 200 g kyllingfilet
  • 1 egg
  • En håndfull bønnespirer
  • 1 lime
  • 3 ss vegetabilsk olje

Valgfritt

  • Usaltetede peanøtter til garnityr

Chef Nooror’s kokketips:

Phad Thai passer veldig godt sammen med sjømat, reker, krabbe og kamskjell.

Oppskrift:

  1. La Thai Rice Noodles koke i 5 minutter.
  2. Mens du koker nudlene, del opp kyllingen i strimler.
  3. Hell vannet av nudlene og hell litt olje over for å forhindre at de klistrer seg sammen.
  4. Ha 2 ss olje i en wok- eller stekepanne på medium varme. Brun kyllingen lett.
  5. Når kyllingen er nesten gjennomstek legger du den på den ene siden i stekepannen. Stek egget er stekt rører du det inn med kyllingen.
  6. Tilsett så Thai Rice Noodles, Phad Thai Sauce, vårløken and Cashew-nøttene.
  7. Fortsett å steke i ytterligere to minutter, og tilsett halvparten av bønnespirene rett før du skrur av varmen.

Server retten på et serveringsfat og dryss over chiliflak, de resterende bønnespirene og litt lime.