Blue Elephant bbq satay kit

Matlagningstid: 15 minutter eller mindre
Antall porsjoner: 3-4

Du trenger:

  • 300 g kyllingfilet
  • 1 ss nøytral olje

Valgfritt:

  • Usaltede peanøtter til garnityr

Chef Nooror’s kokketips:

Bytt gjerne ut kylling med hvilket som helst annet kjøtt eller sjømat om du foretrekker det.

Oppskrift:

  1. Del kyllingen opp i lange skiver.
  2. Legg kyllingen i en bolle og dekk med satay BBQ marinade og tørkede Pandanus blader.
  3. Bland godt, dekk over og la det hvile i kjøleskapet i minst 10-15 minutter til en time.
  4. Dypp bambusspydene i vann.
  5. Når kyllingen er klar trer du den på spydene.
  6. Stek spydene på grillen eller i en lett oljet panne i ca 3 minutter på hver side til den er gjennomstekt.

Server med Blue Elephant peanøttsaus.