Blue Elephant Tom Kha suppe kit

Matlagningstid: 15 minutter eller mindre
Antall porsjoner: 2

Du trenger:

  • 200 g kyllingfilet
  • 8-10 sopp
  • 500 ml vann
  • ½ ss lime juice
  • 1 ts sukker

Valgfritt:

  • En liten handful koriander

Chef Nooror’s kokketips:

Denne retten kan også lages som vegetar ved å bruke sopp i stedet for kylling.

Oppskrift:

  1. Hell over Coconut Cream Powder i en liten kjele og tilsett 500ml kokende vann. La det løse seg opp og kok opp.
    2. Tilsett Tom Kha Soup Paste.
    3. Tilsett kylling, sopp og de tørkede krydderne.
    4. Smak til med Thai Premium Fish Sauce og sukker.
    5. La det koke til kylling og sopp er gjennomkokt.
    6. Fjern kjelen av varmen, og press limen over det hele rett før servering.